30% kedvezményt biztosítunk 30.000 forint felett ingyenes kiszállítással kizárólag ma éjfélig!

10W | E27 LED izzó | 800 Lm

Raktáron

Kód: SP1827

10W | E27 LED izzó | 800 Lm

798 Ft

Régi ár: 2948 Ft (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
A régi halogén izzók ideje már lejárt. Helyükre kerültek a LED-es izzók, melyek jóval energiatakarékosabbak és környezetkímélőbbek, mégis ugyanolyan erősségű fénykibocsátásra képesek, mint halogén elődjeik. Előnyeik közé sorolható még a hihetetlenül hosszú élettartam (átlagosan 25 000 - 50 000 óra). Használatukkal Ön jelentős...
780 Ft 5 ROHS CE
- +

A régi halogén izzók ideje már lejárt. Helyükre kerültek a LED-es izzók, melyek jóval energiatakarékosabbak és környezetkímélőbbek, mégis ugyanolyan erősségű fénykibocsátásra képesek, mint halogén elődjeik. Előnyeik közé sorolható még a hihetetlenül hosszú élettartam (átlagosan 25 000 - 50 000 óra). Használatukkal Ön jelentős megtakarításokat érhet el, illetve megszabadulhat a bosszantó és kényelmetlen izzócseréktől.

Ez az E27-es foglalatú LED es izzó mindössze 10 watt energiát fogyaszt ám teljesítménye megegyezik egy 80 wattos hagyományos izzóéval! Fényereje 800 lumen, viszont az energiafelhasználás 10%-ra csökken az előző izzókhoz képest.

10W | E27 LED izzó | 800 Lm

Az izzó kapható meleg fehér  (2700 - 3200 Kelvin) és hideg fehér  (5800  - 6200 Kelvin) és nappali fehér (4000 - 4500 Kelvin) színekben is, sugárzási szöge 180°, mérete  60 x 118 mm.

A LED-es termékek cseréje rendkívül egyszerű, mivel foglalatuk és méretük megegyezik a hagyományos izzókéval. Termékeink használata kiválóan alkalmas lehet irodákban, bemutatótermekben vagy akár az otthonában is!

Termékünkhöz 5 év garanciát biztosítunk!

 
Foglalat:
E27
 
Névleges teljesítmény:
10W
 
Fényerő megfelelőség:
800Lm
 
Hasznosítható lumen:
800Lm
 
Sugárzási szög:
180°
 
Szabályozható:
Nem
 
Élettartam:
25.000
 
Kapcsolási ciklus:
100.000
 
Megfelelőség:
80-90W
 
Tápfeszültség:
220V
 
Teljesítményfaktor:
>=0.45
 
Színhőmérséklet (K):
3000K | 4500K | 6500K
 
CRI:
>=80
 
Bemelegedési idő:
0 Mp
 
Méret (H-Sz) mm:
60x118 mm
 
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
 
Garancia:
5 Év
 
Termékkód:
SP1827

Fényskála

Nincsenek bejegyzések.

10W - E27 LED izzó - 800 Lm (10W_-_E27_LED_izzó_-_800_Lm.pdf, 1,636 Kb) [Download]

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

 

Töltés...