30% kedvezményt biztosítunk 30.000 forint felett ingyenes kiszállítással kizárólag ma éjfélig!

30W | LED Utcai Lámpatest | Hideg fehér | IP65

Nincs raktáron

Kód: SL9141

30W | LED Utcai Lámpatest | Hideg fehér | IP65

38463 Ft

Listaár: 42844 Ft (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
30 Watt teljesítményű ipari LED-es világítótest, melynek fényereje 2700 Lumen, ami egy 300 Wattos hagyományos fényforrásnak felel meg. IP 65-ös védelemmel rendelkezik tehát igen ellenálló a környezeti hatásoknak. A váz anyaga aluminium, élettartama 50000 óra, üzemi hőmérséklete -30°C / +50°C.
780 Ft 5 ROHS CE

30 Watt teljesítményű ipari LED-es világítótest, melynek fényereje 2700 Lumen, ami egy 300 Wattos hagyományos fényforrásnak felel meg. IP 65-ös védelemmel rendelkezik tehát igen ellenálló a környezeti hatásoknak.

30W | LED Utcai Lámpatest | Hideg fehér | IP65

A váz anyaga aluminium, élettartama 50000 óra, üzemi hőmérséklete -30°C / +50°C.Alkalmazható raktárakban, gyártó üzemekben, műhelyekben.A termék felszerelése igen könnyű, használatával elérhető a költségcsökkenés valamint rendkívül környezetbarát.

 
Foglalat:
LED Ipari világítás
 
Névleges teljesítmény:
30W
 
Fényerő megfelelőség:
2700 Lm
 
Hasznosítható lumen:
2700 Lm
 
Sugárzási szög:
120°
 
Szabályozható:
Nem
 
Élettartam:
50.000
 
Kapcsolási ciklus:
100.000
 
Megfelelőség:
300 W
 
Tápfeszültség:
220-240V
 
Teljesítményfaktor:
>=0.45
 
Színhőmérséklet (K):
5700K
 
CRI:
>=80
 
Bemelegedési idő:
0 Mp
 
Méret (H-Sz) mm:
492mm x 95mm
 
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
 
Garancia:
5 év
 
Termékkód:
SL9141

Fényskála

Nincsenek bejegyzések.

30W - LED Utcai Lámpatest - Hideg fehér - IP65 (30W_-_LED_Utcai_Lámpatest_-_Hideg_fehér_-_IP65.pdf, 1,205 Kb) [Download]

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

 

Töltés...