30% kedvezményt biztosítunk 30.000 forint felett ingyenes kiszállítással kizárólag ma éjfélig!

7W | E27 LED izzó | 560 Lm

Raktáron

Kód: SP1357

7W | E27 LED izzó | 560 Lm

1613 Ft

Régi ár: 3336 Ft (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
Ennek az E27 es foglalatú LED lámpának a teljesítményfelvétele 7 watt és fényereje 560 lumen. Ez megegyezik egy 56 wattos hagyományos izzó fényerejével, de hála az alacsony energiafelhasználásnak, rendkívül takarékos!
780 Ft 5 ROHS CE
- +

Új generációs megoldás széles körű alkalmazása otthon, irodákban, éttermekben, szállodákban és középületekben. Gazdaságos és környezetbarát. Tökéletesen helyettesíti a hagyományos wolfram izzót. Felszerelése könnyű, élettartama hosszú.

Ennek az E27 es foglalatú LED lámpának a teljesítményfelvétele 7 watt és fényereje 560 lumen. Ez megegyezik egy 56 wattos hagyományos izzó fényerejével, de hála az alacsony energiafelhasználásnak, rendkívül takarékos!

A kompakt fénycsövekkel szemben felkapcsolás után azonnal teljes fényerejével világít.

7W | E27 LED izzó | 560 Lm

Élettartama hihetetlenül hosszú (átlagosan 20 000 óra) így a beszerelést követően meg is feledkezhet róla, és hosszú éveken keresztül élvezheti a lámpa által nyújtott fényt az izzócsere kellemetlenségei és költségei nélkül.

Az izzó kapható meleg (2700K), hideg (6500K) és nappali (4500K) fehér színekben is. Sugárzási szöge 180°.

Termékünkhöz 5 év garanciát biztosítunk!

 
Foglalat:
E27
 
Névleges teljesítmény:
7W
 
Fényerő megfelelőség:
560Lm
 
Hasznosítható lumen:
560Lm
 
Sugárzási szög:
180
 
Szabályozható:
Nem
 
Élettartam:
20.000
 
Kapcsolási ciklus:
100.000
 
Megfelelőség:
56W
 
Tápfeszültség:
220-240V
 
Teljesítményfaktor:
>=0.40
 
Színhőmérséklet (K):
2700K | 4500K | 6500K
 
CRI:
>=80
 
Bemelegedési idő:
0 Mp
 
Méret (H-Sz) mm:
108 x 60 mm
 
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
 
Garancia:
5 év
 
Termékkód:
SP1356

Fényskála

7W - E27 LED izzó - 560 Lm (7W_-_E27_LED_izzó_-_560_Lm.pdf, 1,150 Kb) [Download]

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

 

Töltés...