Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

12W | Kiemelőkeretes LED Luna Mennyezeti Lámpa | 960 Lumen

Megtakarítás 43%
2914 Ft
Listaár: 5070 Ft

Univerzális és gazdaságos megoldás minden típusú helyiség megvilágítására: otthon, iroda, középület, szálloda, étterem, benzinkút. Alacsony energiafogyasztás. A LED termékek fogyasztása kb. 10-szer kevesebb, mint a hagyományos izzóké, élettartamuk hosszú, környezetbarát.

DL2246
Raktáron
990 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

12 Watt teljesitményű, LED Luna kiemelőkeretes mennyezeti lámpa. Ez a termék 960 Lumen fényerővel rendelkezik ami egy 95 Wattos hagyományos fényforrás fényerejének felel meg, tized akkora energia felhasználása mellett.
IP21-es védelemmel rendelkezik a környezeti hatásokkal szemben, tehát használatát elsősorban beltéren, páramentes környezetben javasoljuk.
A lámpatest tartalmazza a szükséges tápegységet, illtve a felszereléshez szükséges alkatrészelet.

Elérhető meleg fehér ( 2700 - 3200 Kelvin), nappali fehér ( 4000 - 4500 Kelvin ) és hideg fehér ( 6000 - 6500 Kelvin ) fényben is.
Meleg fehér:  Ez ideális lehet azoknak a vásárlóknak, akik igénylik a lágyabb, melegebb tónusú fényt, hasonlóan a hagyományos izzókhoz.
Nappali fehér: Kissé fényesebb és összehasonlíthatóbb a nappali világossággal.
Hideg fehér: Kissé fényesebb és összehasonlíthatóbb a nappali világossággal.

Termékeinkre 5 év garanciát biztositunk!

Tulajdonságok

Foglalat:
LED mennyezeti lámpa
Névleges teljesítmény:
12W
Fényerő megfelelőség:
960 lm
Hasznosítható lumen:
960 lm
Sugárzási szög:
120°
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
95W
Tápfeszültség:
220-240V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
2700-3200K | 4000-4500K | 6000-6500K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
ф172x38 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 Év
Termékkód:
DL2246

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!