0 Your Cart

14.4W méterenként | IP65 Vízálló | RGB többszínű LED szalag | 108 Lumen | 60 SMD

14.4W méterenként | IP65 Vízálló | Többszínű LED szalag | 540 Lumen | 60 SMD

Kattintson a képre a nagyításhoz

Listaár: 4400 Ft
790 Ft
(Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák) megtakarítás: 3610 Ft
Raktáron
+
Kiszállítás
Fizetési lehetőségek
Előnyeink

2 éves teljes körű garancia éves teljes körű garancia

SMS értesítés a kiszállításrólSMS értesítés a kiszállításról

Ügyfélbarát vissza küldési lehetőségek14 napon belül visszaküldheti a termékeket. A termékeknek eredeti és sértetlen állapotban kell lennie.

Különböző fizetési lehetőségekKülönböző fizetési lehetőségek: készpénzben a futárnál, banki átutalás, vagy bankkártyás fizetés a szállítás időpontjában

Legalacsonyabb árakBüszkék vagyunk árainkra, több száz ügyfél látogat el oldalunkra nap mint nap, akik a mi webshopunkból választanak!

Ezek a vízálló Led szalagok méterenként 60 darab 5050 SMD chippel és 3M ragasztószalaggal rendelkeznek annak érdekében, hogy bárhova könnyen és gyorsan felhelyezhesse őket stílusos LED-es világításhoz!
 
A vízállóságnak köszönhetően ezt a LED szalagot olyan helyeken is használhatja ahol sokszor nem is gondolna a LED világítás nyújtotta előnyökre, többek közt fürdőszobában, konyhában, az úszómedence szegélyen vagy akár kültérben is.

14.4W méterenként | IP65 Vízálló | RGB többszínű LED szalag | 108 Lumen | 60 SMD

A többszínű LED szalagok lényege, hogy használhatóak egy rögzített színben, illetve egy külön kapható távirányítós vezérlőegység segítségével fehérre, pirosra, zöldre, kékre vagy TIZENHAT másik élénk színvariációra is beállíthatóak. Ez a színváltakozás lehet villogó, halványuló, ütemezett, tompított és fokozatos, amiket ugyanúgy a távirányítóval állíthatunk. A ragyogó minőségű élénk színek mellett a LED szalag további előnye, hogy mindössze 14.4W a fogyasztása méterenként, amivel rengeteget lehet spórolni.

A termékár csak egy méterre vonatkozik. Kérjük a kis ablakban adja meg összesen hány méter szalagot kíván megrendelni.

A LED-szalagokhoz tápegység illetve esetenként kiegészítők (pl. csatlakozók) szükségesek, melyeket a LED-szalag kiegészítők illetve a Kiegészítők kategóriában találhatóak.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED szalag
Névleges teljesítmény:
14.4W
Fényerő megfelelőség:
108Lm
Hasznosítható lumen:
108Lm
Sugárzási szög:
120
Szabályozható:
Igen
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
45W
Tápfeszültség:
12V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
RGB
CRI:
>=85
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
1 méter
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
ST4304

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 2 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 2 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

14.4W méterenként - IP65 Vízálló - RGB Többszínű LED szalag - 108 Lumen - 60 SMD (14.4W_méterenként_-_IP65_Vízálló_-_RGB_Többszínű_LED_szalag_-_108_Lumen_-_60_SMD.pdf, 8,281 Kb) [Download]

Nagyon jó ennek a szalagnak a mutlifunkcionalitása! Tetszik, hogy ennyi variációban lehet kapni őket. Állítható fényerejű, s a színeket is tudom össze-vissza variálni.
Elég sok méterre volt szükségem, s fogalmam sem volt hogyan működik ennek a szalagnak a beszerelése. Szerencsémre a ledlobnál teljeskörű információhoz jutottam a felszerelésével kapcsolatban is és, hogy milyen esetleges kiegészítők kellenek hozzá. Már fel is szereltem, és úgy gondolom, nagyon jól jártam a termékkel!
Gyors kiszállítás, jó minőségű termék, elégedett vagyok!!
Értékelje Ön is
Az Ouc ügyfelek is ajánlják

Hasonló Termékek

Gyors és kiváló minőségű kiszállítás

Cégünk egész Magyaroszág területén kiszállít.

Minőségi kiszolgálás és 5 év garancia

Csak azokat a termékeket javasoljuk, melyek minőségében mi is biztosak vagyunk.

14 napon belüli visszaküldés

tesztelje a terméket 14 napon át.