Felhasználói értékelések Felhasználói értékelések

FONTOS TUDNIVALÓK FONTOS TUDNIVALÓK

20W | SMD | LED díszkivilágítás | HIGH LINE | VEZETŐ NÉLKÜLI | IP65

Megtakarítás 53%
5490 Ft
Listaár: 11760 Ft

Dekoratív külső világítás kereskedelmi és ipari épületekre, parkokban, sporttelepeken, garázsnál, parkolóhelyeknél, utcai plakátokon és reklám konstrukcióknál. Gyakorlatilag nem melegszik, energiatakarékos, hosszú élettartamú, kevéssé érzékeny a környezeti hatásokra, környezetbarát.

FL5473
Raktáron
990 Ft 5 ROHS CE Trusted Shop
+

Termékünk mindössze 20 watt energiát fogyaszt, ezzel együtt 1800 Lumen fényerősségre is képes, aminek köszönhetően könnyedén helyettesít egy 180 wattos reflektort, tized akkora energia felhasználásával. Ez az jelenti, hogy alkalmazásával akár 90 %-os energia megtakaritást érhetünk el.

220 Voltos tápfeszültséggel rendelkezik, tehát használatához nincs szükségünk az elektromos áram átalakitására vagy bármilyen speciális eszköz alkalmazására, tökéletes kiváltója lehet a hagyományos megfelelőjének.

20W | SMD | LED díszkivilágítás | HIGH LINE | VEZETŐ NÉLKÜLI | IP65

Ez a termék elérhető meleg fehér (2700-3000 Kelvin),  és hideg fehér (6000 Kelvin) fényben is.

A meleg fehér ideális lehet azoknak a vásárlóknak, akik igénylik a lágyabb, melegebb tónusú fényt, hasonlóan a hagyományos izzókhoz.
A hideg fehér kissé fényesebb és összehasonlíthatóbb a nappali világossággal.

Termékeinkre 5 év garanciát biztositunk!

Tulajdonságok

Foglalat:
LED Reflektor
Névleges teljesítmény:
20W
Fényerő megfelelőség:
1800 Lm
Hasznosítható lumen:
1800 Lm
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
25.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
180W
Tápfeszültség:
AC 220-240 V
Színhőmérséklet (K):
2700-3000K | 6000K
Bemelegedési idő:
0 Mp
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 Év
Termékkód:
FL5472

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 5 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 5 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

20W - SMD - LED díszkivilágítás - HIGH LINE - VEZETŐ NÉLKÜLI - IP65 (20W_-_SMD_-_LED_díszkivilágítás_-_HIGH_LINE_-_VEZETŐ_NÉLKÜLI_-_IP65.pdf, 1,387 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

AKÁR EZ IS TETSZHET

HASONLNÓ TERMÉKEK!

Önnek ajánljuk!