0 Your Cart

50W | High Power LED Reflektor | IP65 Vízálló | 4000 LM

50W | High Power LED Reflektor | IP65 Vízálló | 4000 LM

Kattintson a képre a nagyításhoz

Listaár: 24600 Ft
11880 Ft
(Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák) megtakarítás: 12720 Ft
Raktáron
+
Kiszállítás
Fizetési lehetőségek
Előnyeink

2 éves teljes körű garancia éves teljes körű garancia

SMS értesítés a kiszállításrólSMS értesítés a kiszállításról

Ügyfélbarát vissza küldési lehetőségek14 napon belül visszaküldheti a termékeket. A termékeknek eredeti és sértetlen állapotban kell lennie.

Különböző fizetési lehetőségekKülönböző fizetési lehetőségek: készpénzben a futárnál, banki átutalás, vagy bankkártyás fizetés a szállítás időpontjában

Legalacsonyabb árakBüszkék vagyunk árainkra, több száz ügyfél látogat el oldalunkra nap mint nap, akik a mi webshopunkból választanak!

Ha jelenleg hagyományos reflektorokat használ akkor már tisztában van azzal, hogy rengeteget fogyasztanak. Főként ha nagy számban, hosszú ideig üzemelteti őket. Azonban létezik vonzó alternatíva a LED világítással, ami ugyanolyan fényerősséget biztosít az említett energiafogyasztás töredékének felhasználásával.

50W | High Power LED Reflektor | IP65 Vízálló | 4000 LM

Ezek a reflektorok vízállóak is így biztonságosan működtethetőek nyirkos, nedves és párás helyeken. Tökéletes választások kültéri alkalmazásra anélkül, hogy aggódnunk kellene, hogy a víz veszélyeztetheti a berendezés működését esetleg kárt okozna benne. Viszont mindenképp meg kell említenünk, hogy az egységek nem használhatóak víz alatt.

Reflektoraink rendkívül megbízhatóak, élettartamuk akár 50.000 óra is lehet aminek köszönhetően sok-sok éven keresztül nem lesz szükség cserére.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.

Tulajdonságok

Foglalat:
Led Reflektor
Névleges teljesítmény:
50W
Fényerő megfelelőség:
4000 lm
Hasznosítható lumen:
4000 lm
Sugárzási szög:
120
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
150.000
Megfelelőség:
500W
Tápfeszültség:
85V - 265V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
3000K | 6000K
CRI:
>=80
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
284 x 233 x 132 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
FL5215.2

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 2 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 2 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

50W - High Power LED Reflektor - IP65 Vízálló - 4000 LM (50W_-_High_Power_LED_Reflektor_-_IP65_Vízálló_-_4000_LM.pdf, 1,468 Kb) [Download]

Nalunk aktárnál kellett cégnél, teljesen jó erre a célra azt kell mondjam örülünk hogy ugyanolyan fényerő mellet jóval kissebb energiát fogyasztanak a refik
Értékelje Ön is
Az Ouc ügyfelek is ajánlják

Hasonló Termékek

Gyors és kiváló minőségű kiszállítás

Cégünk egész Magyaroszág területén kiszállít.

Minőségi kiszolgálás és 5 év garancia

Csak azokat a termékeket javasoljuk, melyek minőségében mi is biztosak vagyunk.

14 napon belüli visszaküldés

tesztelje a terméket 14 napon át.