0 Your Cart

7.2W | Vízálló LED szalag 5050 | 30 LED/MÉTER | IP64 | (Ár/Méter)

7.2W | Vízálló LED szalag 5050 | 30 LED/MÉTER | IP64 | (Ár/Méter)

Kattintson a képre a nagyításhoz

ST4210
Listaár: 1780 Ft
890 Ft
(Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák) megtakarítás: 890 Ft
Raktáron
+
Kiszállítás
Fizetési lehetőségek
Előnyeink

2 éves teljes körű garancia éves teljes körű garancia

SMS értesítés a kiszállításrólSMS értesítés a kiszállításról

Ügyfélbarát vissza küldési lehetőségek14 napon belül visszaküldheti a termékeket. A termékeknek eredeti és sértetlen állapotban kell lennie.

Különböző fizetési lehetőségekKülönböző fizetési lehetőségek: készpénzben a futárnál, banki átutalás, vagy bankkártyás fizetés a szállítás időpontjában

Legalacsonyabb árakBüszkék vagyunk árainkra, több száz ügyfél látogat el oldalunkra nap mint nap, akik a mi webshopunkból választanak!

Ez a LED szalag zseniális módon produkál látványos fényhatást! Használata kiválóan alkalmas lehet irodákban, üzletekben, szórakozóhelyen, bárokban, vagy akár otthonában is! A LED szalagok előnye, hogy rendkívül professzionális és elegáns megjelenést biztosítanak.

Mivel a termék IP64-es minősítéssel rendelkezik, nem árt neki a ráfröccsenő víz. Használata könnyű és biztonságos víz közelében valamint nedves helyeken. A szalag kiváló megoldás fürdőszobákban vagy medencék környékének megvilágítására!

Egy rendkívül egyszerű módja lehet a hatékony energiafelhasználásnak az, hogy hagyományos izzóinkat LED termékekre cseréljük! A probléma a hagyományos izzókkal az, hogy nem kívánt hőt termelnek, és rendkívül magas az energiafelhasználásuk. Ez megmagyarázza azt a tényt is, hogy miért válnak olyan forróvá a hagyományos izzók használat közben. A fénykibocsátó diódák (ismertebb nevükön LED-ek) nem rendelkeznek fémszállal, ezáltal jóval hatékonyabbak, nincs fölösleges hőtermelés és energiapazarlás. Sokkal kevesebb energia felhasználásával ugyanazt a fénykibocsátást érhetjük el!

7.2W | Vízálló LED szalag 5050 | 30 LED/MÉTER | IP64 | (Ár/Méter)

A termék 30 darab LED-et tartalmaz méterenként és kiváló minőségű 3M ragasztószalaggal rendelkezik, mely lehetővé teszi az egyszerű felhelyezést szinte bárhová!

Élettartama 50 000 óra is lehet, ezt azt jelenti, hogy használható akár egy évtizedig is csere nélkül!

A szalaghoz 5 év garanciát biztosítunk!

A termékár csak egy méterre vonatkozik. Kérjük a kis ablakban adja meg összesen hány méter szalagot kíván megrendelni.

A LED-szalagokhoz tápegység illetve esetenként kiegészítők (pl. csatlakozók) szükségesek, melyeket a LED-szalag kiegészítők illetve a Kiegészítők kategóriában találhatóak.

Tulajdonságok

Foglalat:
LED szalag
Névleges teljesítmény:
7.2W
Fényerő megfelelőség:
16-18 Lm / LED
Hasznosítható lumen:
16-18 Lm / LED
Sugárzási szög:
120
Szabályozható:
Nem
Élettartam:
50.000
Kapcsolási ciklus:
100.000
Megfelelőség:
25W
Tápfeszültség:
12V
Teljesítményfaktor:
>=0.45
Színhőmérséklet (K):
3000K | 6000K
CRI:
>=85
Bemelegedési idő:
0 Mp
Méret (H-Sz) mm:
8 mm x 2.5 mm
Tanúsítványok:
Ce, Rohs
Garancia:
5 év
Termékkód:
ST4209

Fényskála

Minden LEDLOB termékre 2 év garanciát vállalunk. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha a termék működésében problémák jelentkeznek rendeltetésszerű használat ellenére is, valamint a készhezvételkor törött, esetleg hibás vagy nem működik.

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a termék használata nem az előírásoknak megfelelő, valamint az törött, elhanyagolt, külsejének állapota megrongált.

A garancia akkor sem érvényes, ha a termék természeti csapás vagy a rossz elektronikai rendszer miatt megy tönkre. Amennyiben nem a cégünk által alkalmazott szakember okozza a kárt a termékben, abban az esetben sem vállalunk érvényes a garancia a termékre.

Amennyiben az 2 év alatt Ön nem elégedett termékünkkkel, kérjük, hogy jelezze felénk panaszát emailben az info@ledlob.hu ra, vagy keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámaink valamelyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére!

 

Minden termékünkre egyénileg becsült szállítási időt vállalunk. Részletekről tájékozódhat minden termékünknél. Törekszünk arra, hogy termékeink időben kiszállításra kerüljenek.

Az ügyfél felelőssége, hogy ellenőrizze szállítási adatai helyességét megrendeléskor!

Termékeink kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja. A kiszállítás hétköznapokon történik (hétfőtől-péntekig). Cégünk nem vállal kiszállítást hétvégén és nemzeti ünnepeken.Időzített kiszállítás mindig a megrendeléstől számított következő munkanapokon lehetséges. A fuvarlevél aláírásával Ön elismeri, hogy a termék kiszállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben megrendelését hibásan vagy törötten kapta meg, vagy csomagja nem érkezett a határidőn belül, vagy pedig hiányos, kérjük jelezze felénk 48 órán belül. Minden olyan kártérítési és hiánybejelentési  igény, amely 48 óra után érkezik elutasításra kerül. A szállítási időt és dátumot rögzítik a fuvarozók, erről a cég értesítést küld a megrendelőnek.

Kérjük tartsa csomagját száraz, biztonságos helyen abban az esetben, ha cserére szorul, illetve az ügyfél visszaküldené részünkre. Ázott, sérült csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy csak saját felelősségére hagyjon speciális megjegyzést a fuvarozónak a kiszállítást illetően. Felügyelet nélkül hagyott termékek elveszítése után cégünk felelősséget nem vállal!

        GLS 

Termékeink használata kiválóan alkalmas az alábbi területeken:

 • Üzletek kirakatai
 • Hotelszobák és recepciók
 • Irodaházak
 • Bárok és éttermek
 • Otthonunk minden területén pl.: Nappali, konyha, étkező
 • Bemutatótermek

Nincs káros UV sugárzás:

 1. -Hideg, könnyű fénysugár
 2. -Nem károsítja a hőérzékeny tárgyakat
 3. -A ruhák színe nem halványul
 4. -Az izzó érintése kellemes, nem égető
 5. -Biztonságos fényforrás

Az izzók hideg és meleg fehér színekben választhatóak:

A meleg fehér kellemes és finom színkibocsátásra képes, ezáltal használata kiválóan alkalmas pihenésre vagy otthoni környezetben

A hideg fehér szín fénykibocsátása erősebb, használata kiválóan alkalmas munka-orientált környezetben.

Az izzók nem tartalmaznak higanyt és más nehézfémet.

Környezetbarát
A termékek helyigénye azonos a halogén izzókéval.

Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk!

 CE RoHS

7.2W - Vízálló LED szalag 5050 - 30 LEDMÉTER - IP64 (Ár Méter) (7.2W_-_Vízálló_LED_szalag_5050_-_30_LEDMÉTER_-_IP64_(Ár_Méter).pdf, 5,794 Kb) [Download]

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Az Ouc ügyfelek is ajánlják

Hasonló Termékek

Gyors és kiváló minőségű kiszállítás

Cégünk egész Magyaroszág területén kiszállít.

Minőségi kiszolgálás és 5 év garancia

Csak azokat a termékeket javasoljuk, melyek minőségében mi is biztosak vagyunk.

14 napon belüli visszaküldés

tesztelje a terméket 14 napon át.