0 Your Cart

A Led-es piacon az izzók és a spotlámpák számos különböző változatban és minőségben vannak jelen. Egy szabályt kell mindenkinek követnie, amennyiben minőségi termékeket szeretne kapni: "Azt a minőséget kapja, amiért fizet".

Ne válassza mindig a legolcsóbb megoldást. Az olcsó termékek nem tartanak tovább egy évnél. Az alacsony fogyasztói ár érdekében a gyárak olcsóbb LED-es alkatrészekkel csökkentik a termékek minőségét.

Mielőtt vásárol, gondolja meg, hogy miért kapja ilyen olcsón a terméket. Mindennek oka van.

Tulajdonos / Ügyvezető Igazgató
LEDLOB


LEDLOB EUROPE KFT. az iparág egyik vezető, megbízható LED szakértője, amely 
Magyarországon mind magánszemélyeket, mind nagykereskedőket kiszolgál. Székhely: Gödöllő, Dózsa György út 13, 3. emelet, 310-es iroda.

Munkatársaink több mint öt éves tapasztalattal rendelkeznek a LED ipari szektorban, ez által bármilyen LED-del kapcsolatos kérdésével kapcsolatosan rendelkezésére állnak  A LEDLOB.HU a LED izzók és LED  berendezések legszélesebb termékpalettáját kínálja a magyar piacon, és törekszik arra, hogy kiváló ár-érték arányt kínáljon ügyfeleinek.

A LEDLOB.HU-nál arra törekszünk, hogy a legjobb árakat és minőséget biztosítsunk LED lámpákra, LED izzókra és kiegészítőikre. Habár egy LED izzó elsőre drágábbnak tűnhet egy hagyományos izzónál, a hosszú távú megtakarításoknak és technológiájából eredő előnyeinek köszönhetően a LED lámpák a legköltséghatékonyabb világító egységek otthonokba és irodákba egyaránt.

Több száz LED spotlámpát, LED szalagot, LED mélysugárzót, LED fénycsőt és több méretű és alakú LED lámpát vizsgáltunk meg és próbáltunk ki annak érdekében, hogy a legátfogóbb választékot ajánlhassuk Önnek. A LED izzótól kezdve a hatalmas kiegészítő és tápegység választékig, a LEDLOB.HU-nál bármilyen alkalmazásra talál LED-es kivilágítási megoldást.

Válassza a LED lámpákat kiváló kivilágítási tulajdonságaik, stílusos kinézetük és természetesen páratlan energiatakarékosságuk miatt. 90%-kal kevesebb áramot használnak, mint a hagyományos izzók, és  környezetbarát tulajdonságuk mellett minőségi kivilágítást nyújtanak. A hagyományos izzókhoz képest a LED lámpák rendkívül energiatakarékosak és lényegesen kevesebb hőt termelnek, valamint kompakt méretüknek köszönhetően flexibilitásuk egyszerűen lenyűgöző.

Amennyiben szüksége van erős fényforrásra irodájában, otthonában, és akár hangulatvilágítás estén is, a LED lámpák rengeteg designban elérhetőek és szinte minden helyiségben alkalmazhatóak. A LED-es spotlámpák, mélysugárzók vagy a LED reflektorok korszerű berendezések, egyben a tervezők álmai, mivel akadnak köztük szabályozható, illetve rengeteg vezérlési opcióval rendelkező egységek is.

Céges irodák és raktárak:

LEDLOB EUROPE KFT – Magyarország
Gödöllő, Dózsa György út 13,
3. emelet, 310-es iroda
Magyarország
Tel.: +36 28 787 145
www.ledlob.hu

Küldetésünk

Célunk, hogy széles körű, kiváló minőségű LED világítástechnikai termékkínálatot biztosítsunk. Versenyképes árakon, egyedülálló szolgáltatást nyújtva áruljuk termékeinket, legyen szó izzóról, spotlámpáról, reflektorról vagy akár LED szalagról. Munkatársaink elismertek tapasztalatukról, technikai szakértelemükről és professzionalitásukról. Szolgáltatás terén a rugalmasságot, a hatékonyságot és a jó ár-érték arányt tartjuk fontosnak.

Miért vásároljon tőlünk?

- Büszkék vagyunk rá, hogy szakértőink nagyszerű szolgáltatást kínálnak minden ügyfelünk számára
- Rendkívül versenyképes árakat kínálunk
- Egy alacsony minőségű utánzattal telített piacon biztosítjuk az Ön számára a legmodernebb technológiát és a legjobb minőségű termékeket, amelyek szigorú CE és RoHS szabványoknak felelnek meg.
- 5 év jótállást biztosítunk

A LED kivilágítás előnyei

Hatékonyság: bár a kezdeti kiadások valamivel magasabbak a hagyományos világító eszközöknél, ezek a költségek hamar megtérülnek, mivel az energiatakarékos LED-es termékek akár 90%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos halogén izzók. Ez által ügyfeleink elégedettségére az energiaköltségek drasztikusan csökkennek, legyen szó akár otthoni vagy üzleti használatról, és így LED-es világító eszközökkel hosszú távon hatalmas összegeket lehet megtakarítani. Nálunk a LED-ek szinte minden színben elérhetőek, ami természetesen nem befolyásolja a hatékonyságot.

Élettartam: A LED-ek élettartama 50.000 óra, míg a halogén megfelelőiké körülbelül 1500 óra. A 3000%-os különbség a termékek élettartamában azt eredményezi, hogy a LED-es izzók napi 8 órás használat mellett körülbelül tizenhét évig működnek. Ez a hosszú élettartalom a tartósságuknak is köszönhető. Nem tartalmaznak törékeny anyagot, például üveget, így a LED egységek ütésnek és szélsőséges hőmérsékletnek egyaránt ellenállnak. A hosszú élettartam és minimális karbantartási költség hatalmas megtakarítást jelenthet üzletének vagy háztartásának.

Biztonság: Ellentétben a hagyományos izzókkal, amelyek nagyon gyorsan felforrósodnak, a LED egységek szinte nem is bocsátanak ki hőt. Még több órás használat után sincs tűz-  vagy égési sérülést okozó veszély izzó érintése esetén. Ellentétben a hagyományos izzókkal, amelyek veszélyes anyagokat tartalmaznak, mint a higany, a LED-ek környezetbarát technológiával készültek. Az általunk reklámozott LED termékek közül semelyik se tartalmaz mérgező anyagot, és emellett mindegyik újrahasznosítható.

Jótállás

Minden termékünk 5 év jótállással rendelkezik. Egyszerűen juttassa vissza hozzánk a hibás terméket, amit a lehető leghamarabb megvizsgálunk, hogy a gyártó által meghatározott irányelveknek megfelelően használta, és amennyiben a termékünkben van a hiba, kicseréljük.
Minden kedves ügyfelünknek személyreszabott ajánlatot, szolgáltatást kínálunk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor, hogy felmérhessük igényeit és személyre szabott ajánlatot adhassunk. Örömünkre szolgál, ha bármiben segíthetünk Önnek.

A ledlob.hu egy kereskedelmi név, ami LEDLOB Europe Kft.-hez tartozik

Nézze meg a LED spotlámpa, LED izzók és minden más LED készletünket most, és vásároljon online gyorsan és biztonságosan elektronikus bevásárlókosárunk segítségével.

A Ledlob.hu webáruház tulajdonosa és üzemeltetője:

Ledlob Europe Kft

Székhely: 2100.Gödöllő, Dózsa György út 13 3.emelet 310

Adószám: 24827689-2-13

Közösségi adószám: HU24827689

Cégjegyzékszám: Cg.13-09-168193

Bejegyzés helye: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

E-mail: support@ledlob.hu

Telefon: +36 28 787 145

Bankszámla szám: OTP Bank, 11742049-20042275