0 Your Cart

A Ledlob.hu termékei problémamentesen működnek a jótállási idő alatt ha az égők használata megfelelően történik. Ha a termék a jótállási idő alatt meghibásodik, a Ledlob.hu saját belátása szerint megjavíthatja, vagy csere lehetőséget kínálhat ugyanarra a termékre. 

Minden termékünkhöz jár a jótállás, melynek pontos időtartama a termékek specifikációi  között találhatóak, ami arról biztosít, hogy termékeink hibamentesen működnek ez alatt az idő alatt. Amennyiben bármilyen hiba merül fel a termék használata során, kérjük, küldje vissza hozzánk a terméket. A Ledlob.hu csak a kiszállított termékért vállal felelősséget. A Ledlob.hu vis-maior károkért felelősséget nem vállal.

Amennyiben a termék a jótállási idő alatt meghibásodik, kérjük, keressen fel minket elérhetőségeinken: Email: support@ledlob.hu, telefon: +36 28 787 145. Szívesen állunk rendelkezésére!

Felhívjuk figyelmét, hogy a hibás termék cseréjét csak abban az esetben vállalja a Ledlob.hu, amennyiben az ügyfél visszajuttatja hozzánk a meghibásodott terméket. A Ledlob.hu a termék beérkeztét követően küldi el a cseredarabot, melyet nem terhel szállítási költség.

A garancia szezonális termékeinkre nem érvényesíthető (pl karácsonyi égők, kiegészítők).