0 Your Cart

Általános szállítási információk

Magyarországon az általános szállítási költség 990 forint. 30.000 forintos rendelés felett azonban a Ledlob Europe Kft ingyenes kiszállítást biztosít az Ön számára!

Minden Magyarországon kívüli rendelés magasabb szállítási költséggel jár.

Amennyiben sérült egységeket talál, kérjük jelentse be az info@ledlob.hu-n a csomag átvételétől számított 48 órán belül!

Nem kívánt termékeket kivétel nélkül 14 napon belül kell bejelenteni és visszaküldeni.

A csomagok általában reggel 9 és délután 5 óra között érkeznek hétfőtől péntekig.

A csomag átvételéhez aláírás szükséges, így gondoskodjon róla, hogy valaki át tudja venni a csomagját személyesen. A nyilvántartási szám alapján tudhatja a csomag érkezésének napját.

A csomagok állapotát nyomon követheti azzal a nyilvántartási számmal, amit e-mailben juttatunk el Önhöz a csomag kiküldésekor.

A weboldalon történő rendelések során megadhat egy másik szállítási címet is.

Csomagok szállítása

Minden termékünknek van egy meghatározott szállítási időtartama, amit feltüntetünk a termékek weboldalán, és mindent megteszünk, hogy ez alatt az idő alatt kapja meg csomagját.

Az Ön felelőssége, hogy a rendelések során helyesen töltse ki a szállítási adatokat.

Minden szállítás futárszolgálaton, illetve DPD, GLS és DHL-en keresztül történik. Szombat, vasárnap és magyar ünnepnapokon nincsenek szállítások. A csomag átvételéhez szükséges egy aláírás. A szállítási címnél megadott aláírás lesz a bizonyíték arról, hogy a csomagot megkapta. Hiányzó és hibás egységek esetén kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@ledlob.hu címen.

A csomag átvételétől számított 48 óra után minden hiányzó és kiküldés során meghibásodott egységekről érkező panaszt visszautasítunk. A szállítás és átvétel dátumát és idejét a szállítóink feljegyzik.

Kérjük a csomagolást egy biztonságos és száraz helyiségben tárolja arra az esetre, ha bármi megrendelt árut vissza kellene küldenie. Kérjük vegyék figyelembe, hogy minden szállítási megjegyzést a csomagcímkén lehet megtalálni, azonban a szállítási címnél kérésre őrizetlenül hagyott csomagokat elvesztés esetén nem pótolhatjuk.